Home Forums Veel Gestelde Vragen

Dit onderwerp bevat 6 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Avatar for Jeroen Jacqy Metselaar 1 jaar geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #6778 Reactie
  Avatar for Jeroen
  Jeroen
  Sleutelbeheerder
 • #9246 Reactie
  Avatar for Jeroen
  Linda van den Heuvel

  Goedemorgen,

  Mijn zoon blijft nu alle dagen over waar ik overblijfgeld voor betaal. Komt dit te vervallen als het continurooster ingaat?

  Ik hoor het graag van u.

  Met vriendelijke groet,

  Linda van den Heuvel

 • #9323 Reactie
  Avatar for Jeroen
  Jacqy Metselaar

  Beste mevr. van den Heuvel,
  De hoogte van het het huidige betalingssysteem, dat met ingang van het schooljaar 2017-2018 is geïndexeerd naar €1,35 per dag komt inderdaad te vervallen.
  Er ligt momenteel een voorstel bij de medezeggenschapsraad (MR) om bij de start van de nieuwe schooltijden in het schooljaar 2018-2019 een nieuw betalingssysteem in te voeren, waarbij de kosten verlaagd zullen worden naar een vrijwillige bijdrage van €0,50 per dag. Zodra de MR hierover een standpunt heeft ingenomen, zullen wij u weer informeren.
  Met vriendelijke groet,
  de werkgroep

 • #11076 Reactie
  Avatar for Jeroen
  Barbara Essenberg

  Ik heb begrepen dat het 5 gelijke dagen model betekent dat er ruimte is voor 10 extra vrije schooldagen per jaar voor de leerlingen. Hoe is de Jozefschool van plan om hier mee om te gaan?
  M vr gr
  Barbara Essenberg

 • #11186 Reactie
  Avatar for Jeroen
  Antoine Zwagerman

  Beste Barbara Essenberg,
  Het vakantierooster met daarin de vakanties, vrije dagen en studiedagen is voor het schooljaar 2108/2019 al vastgelegd met instemming van de MR. De 10 extra vrije dagen zijn voor het komend jaar niet ingepland en dat zal voor het jaar daarop ook niet gebeuren. We zitten in een overgangsfase waarin er voor elke leerling over een periode van 8 basisschooljaren genoeg onderwijsuren gegarandeerd moet worden. In de toekomst kunnen de 10 vrije dagen ingepland gaan worden (o.a. voor studiedagen). Daarbij is het idee om die te koppelen aan een vakantieperiode.
  Met vriendelijke groet,
  de werkgroep

 • #11614 Reactie
  Avatar for Jeroen
  Petra Post

  Een vraag over de starttijd elke dag. Nu gaat de deur open om 8.30 uur en start de les om 8.45 uur.
  Gaat met het gelijken dagen rooster de deur om 8.15 uur open om de les om 8.30 uur te laten beginnen?

 • #11627 Reactie
  Avatar for Jeroen
  Jacqy Metselaar

  Beste mevr. Post,
  In het nieuwe schooljaar 2018-2019 gaan wij over op andere schooltijden. Alle dagen gaan de leerlingen van 08:30-14:00 uur naar school.
  Wij zullen de verschillende toegangsdeuren om 08:20 uur openen, zodat iedereen 10 minuten heeft om het juiste lokaal te vinden.
  (Nu blijkt 15 minuten vaak erg lang te zijn). De lessen starten stipt om 08:30 uur.

  Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd.
  Met vriendelijke groet, mede namens de werkgroep,
  Jacqy Metselaar

Reageer op: Veel Gestelde Vragen
Mijn informatie:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Annuleer