Groep 8

Augustus 2020

Met heel veel plezier hebben de kinderen gewerkt aan het versieren van eieren in het platte vlak. Ze hebben daarna een stuk of 10 foto’s gemaakt en deze in hun eigen mapje op de laptop gezet.

Wordt vervolgd…

Augustus 2020

Vol enthousiasme zijn jullie bezig geweest met de achtergrond van een door jullie ontworpen kasteel. De resultaten van de achtergronden zijn prachtig. Nu nog de tekening voorzien van punten, waar je spijkertjes in gaat slaan. Dan een draadje om de spijkers heen, tekening eraf scheuren en klaar is je schilderij.

Augustus 2020

Groep 8 heeft vandaag de eerste van drie judo lessen gehad. Prachtig om de kinderen over elkaar heen te zien rollen.

Juni 2020

Ook zo benieuwd naar de musical van groep8? Hier alvast een voorproefje!

Juni 2020

De groenten in de moestuintjes van groep 8 groeien goed! Vandaag hebben we de eerste oogst opgegeten: tuinkers op een beschuitje. Hier foto’s van: tomaat, sla, radijs, tuinkers, broccoli en doperwten.

Mei 2020

Hallo wij zijn Stijn en Lucas wij gaan jullie wat vertellen over het verzetsmuseum in de bus

Het was erg interessant er waren 4 mensen die de oorlog hadden meegemaakt dit zijn de namen. Nelly die was van de NSB. Jan was een klein jongetje en ze ouders zaten in het verzet. Eva was een meisje en ze zat ondergedoken omdat ze joods was. Henk probeerde normaal door te leven in de oorlog. Meer vertellen we niet dan moet je zelf maar gaan kijken. We vonden het leuk dat ze i.v.m. met corona maatregelen alsnog langskwamen. Bedankt mensen van het verzetsmuseum en gemeente Aalsmeer dat jullie een uitzondering konden maken.