Groep 4

Maart 2020

30 maart hebben alle kinderen uit groep 4 de activiteit “Tak, waar is je boom?” gedaan. Er waren 12 takken van bomen en struiken afgeknipt rondom de school. In groepjes van 3 mochten de kinderen op zoek naar de tak die bij de juiste boom hoorde. Was het gelukt, dan kregen ze een nieuwe tak en ging de speurtocht weer opnieuw beginnen. Wat waren ze enthousiast en wat hebben ze serieus gewerkt! Een leuk weetje: wanneer ze elkaar onderweg tegenkwamen, hebben ze elkaar ook heeeeeel erg goed geholpen

December 2020

Vrijdag 4 december kwam Sinterklaas met zijn pieten langs op school. We mochten op bezoek bij Sint en de pieten kwamen langs met cadeaus. Dat werd een groot feest. ’s Middags gezellig met elkaar spelletjes doen.

December 2020

Wat genieten de kinderen van alle Sinterklaasverhalen en wat zijn ze trots dat ze de meeste verhalen al helemaal zelf kunnen lezen.

November 2020

In de drukke novembermaand gingen we met natuur ook aan de slag met de paddenstoel. We kweekten ook zelf onze eigen paddenstoelen. Er kwam er echter maar 1. Het was wel een hele grote…

November 2020

Zoals elk jaar deden we als school ook dit jaar mee aan de Schoenendoosactie.

De lln. gingen in groepjes een doos versieren en vullen met spulletjes.

We hadden 5 mooie, goed gevulde schoenendozen. Uiteindelijk konden vanuit de school 107 schoenendozen naar Sierra Leone.

November 2020

In november werd ook het Egelpad gelopen. De lln. gingen in groepjes allerlei vragen beantwoorden over de egel.

November 2020

11 november is de verjaardag van meester Antoine. Op deze dag wordt er altijd een culturele activiteit gedaan. Dit jaar werd er een film opgenomen door Freek Commandeur. Wij mochten o.a gaan dansen op het Pettenlied van de Kanjertraining.

Oktober 2020

Blindemannetje

Een Kanjeroefening waarbij we elkaar helpen en vertrouwen op onszelf en op anderen. Kernwaarden als verantwoordelijkheid nemen en overgave komen hier aan bod.

Oktober 2020

Op een prachtige herfstdag lekker naar buiten om onderzoek te doen naar de pissebed. Met loeppotjes, schrijf- en werkbladen en potloden op pad. Al gauw werden de eerste pissebedden gespot. De beestjes werden in de loeppotjes gedaan en vervolgens werden ze goed bekeken.

Al met al een leerzame middag.

September 2020

Groep 4A heeft vandaag buiten de Spellingles gedaan. We hebben geoefend met het schrijven van de net aangeleerde categorieën.