Laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Lees meerLees minder

3 weken geleden

Vakantie! Na een raar schooljaar ivm Corona hebben we deze toch erg leuk af kunnen sluiten met elkaar. Zo was er een stormbaan, voor de groepen 3 t/m 5, lasergamen voor gr.6 /7 en voor de kleuters verschillende opblaas speeltoestellen. Film kijken en tussendoor de klassen opruimen.Als toetje op deze mooie dag een heerlijk ijsje. Iedereen bedankt voor alle hulp… fijne zomervakantie🌞 Lees meerLees minder

3 weken geleden

Comment on Facebook

👍 maar ook mede dankzij alle hulp.. het mooie weer en allemaal vrolijke kinderen 🎉

Wat hebben jullie er een superleuk dag van gemaakt!!

Geweldige school wat hebben mijn kleinkinderen een fijne tijd gehad wat een top team deze jaren zullen ze nooit vergeten later kunnen ze op een mooie jeugd terug kijken altijd stond de juf of meester voor ze klaar ook tijdens het corona jaar kinderen zijn er mede door de goede thuis onderwijs goed doorheen gekomen alle lof voor het geduld en inzet! Een trotse oma🥰

De groepen 8 hebben afgelopen dinsdag en woensdag officieel afscheid genomen met de ouders en de musicalfilm… echt super leuk en gezellig. Gisteren kwamen alle groepen, leerkrachten, ouders kijken naar de einddans buiten op de parkeerplaats en de “ schop onder de kont” van meester Antoine.
Doei groepen 8 het gaat jullie goed🤗
Lees meerLees minder

3 weken geleden

Comment on Facebook

Fantastisch! Ze hebben een super week gehad! Einde tijdperk basisschool. Dat zal even wennen zijn.

Het was een hele feestelijke week ondanks de maatregelen echt heel goed georganiseerd!! Bedankt.

Elk jaar krijgt de school wel een speciaal afscheidskado van de leerlingen van de groepen 8. Dit jaar was het een mooie boom. Hoe passend is dit voor een groene natuurschool . Super leuk … bedankt allemaal … vanavond en morgen nog het officiële afscheidsfeest met ouders en dan donderdag de einddans en de sch……..
onder jullie kont…. Het gaat jullie goed.🇾🇪
Lees meerLees minder

4 weken geleden

Elk jaar krijgt de school wel een speciaal afscheidskado van de leerlingen van de groepen 8. Dit jaar was het een mooie boom. Hoe passend is dit voor een groene natuurschool .  Super leuk … bedankt allemaal … vanavond en morgen nog het officiële afscheidsfeest met ouders en dan donderdag de einddans en de sch…….. 
onder jullie kont…. Het gaat jullie goed.🇾🇪

Comment on Facebook

Prachtig!

Bedankt teamleden en directie van de Jozefschool Aalsmeer Katholiek Basisonderwijs voor de fantastische jaren en goede zorgen! Ga zo door!

Veel plezier op jullie afscheidsfeest

Wat een toppers!

Lees verder