Actuele Informatie


jul

18

2018
Wat een fantastische musical

Wat een fantastische musical

Wat hebben wij gisteravond ontzettend genoten van jouw geschreven musical Carlo Boszhard. De kinderen en de leerkrachten hebben een fantastische musical laten zien, chapeau!!


jun

13

2018
Sportdag in volle gang

Sportdag in volle gang

De sportdag van groep 3, 4 en 5 is in volle gang.
Het is gelukkig droog en er heerst een super gezellige en sportieve sfeer.


mei

31

2018
De Jozefschool is Cultuurschool van Noord-Holland 2018!

De Jozefschool is Cultuurschool van Noord-Holland 2018!

Wat was het spannend! Nadat de nominatie bekend was geworden én de opnames voor het filmpje waren gemaakt kwam het wel heel dichtbij. Woensdagmiddag 30 mei kwam het verlossende woord. De vakjury heeft de Jozefschool de titel Cultuurschool van Noord Holland 2018 toegekend! Gedeputeerde Jack van der Hoek heeft de prijs uitgereikt aan onze cultuurbegeleiders Claudia van der Kroon en Debby de Waal, die, uit naam van het hele Jozefteam en de vakdocenten bevo en muziek, de beker en de geldprijs van 500 euro in ontvangst mochten nemen. Een citaat uit het juryrapport: ‘De jury prijst de school om het gedegen cultuurbeleid, waarin de structurele lessen en projecten in goed evenwicht zijn en rijk cultuuronderwijs bieden’. Het volledige rapport is te vinden op de website bij ‘cultuureducatie’ en het nominatie-filmpje is daar ook te vinden.


mei

30

2018
Opbrengst Bag2School actie

Opbrengst Bag2School actie

Gisteren is de grote berg kleding opgehaald door “bag2school”.  Wat was er onwijs veel ingezameld. De kinderen van groep 7b mochten de chauffeur helpen de zakken naar de vrachtwagen te brengen. Wat een klus er kwam geen einde aan. Totaal is er 1824 kilo ingezameld en dat is 600 kilo meer als vorig jaar, de opbrengst zal rond de €550,— liggen. Top, grote klasse en iedereen heel erg bedankt!


mei

25

2018
Nominatie Cultuurschool Noord Holland 2018

Nominatie Cultuurschool Noord Holland 2018

Elk jaar wordt de Cultuurschool Noord-Holland gekozen. Hiermee worden scholen die zich inzetten voor compleet onderwijs met cultuureducatie, in het zonnetje gezet. Om de prijs te winnen moet cultuureducatie geïmplementeerd zijn in het onderwijsprogramma. Dat betekent dat er een mooi cultuuraanbod op school aanwezig is, dat er aandacht gegeven wordt aan cultuur in projecten en er samengewerkt wordt met culturele instellingen in de regio. Dit jaar is de Jozefschool genomineerd. Deze week is er iemand geweest om een filmpje te maken over cultuureducatie op onze school. Er zijn interviews geweest met meester Antoine, juf Claudia en 2 leerlingen uit groep 5. Er is gefilmd in de les van juf Iida en tijdens het boekjes sparen. Tijdens de finale op woensdag 30 mei zal het filmpje getoond worden, evenals de filmpjes van de andere 2 finalisten. Tot slot is ook het juichen van 7 groepen gefilmd. Dit filmpje wordt alleen getoond als we winnen… Duimen maar!!!


mei

15

2018
Watergevecht tijdens de gymles

Watergevecht tijdens de gymles

Prachtig weer, dus tijd voor een leuk watergevecht tijdens de gymles! Er zijn maar weinig droge kleren mee naar huis gegaan.


apr

04

2018
Themaweek Voeding begonnen

Themaweek Voeding begonnen

Dinsdag 3 april zijn we op school begonnen met de themaweek. Het thema dit jaar is: Voeding. We werken met leerarrangementen. De leerlingen mogen op hun eigen manier met hun eigen kwaliteiten werken aan het thema. De leerlingen bepalen hun eigen leerroute binnen kaders die zijn aangegeven door de leerkracht. Samenwerken, creativiteit, zelfstandigheid en informatie verwerken zijn voorbeelden van vaardigheden die hierbij gebruikt worden. Op deze manier worden leerlingen uitgedaagd om nieuwe dingen te leren!


mrt

21

2018
Kinderburgermeester Derek wint Rookvrije Generatie Award

Kinderburgermeester Derek wint Rookvrije Generatie Award

Afgelopen maandag heeft Derek een award mogen ontvangen! Deze award kreeg hij, omdat hij de jongste deelnemer was. Natuurlijk zijn de kinderen van groep 7a ontzettend trots op hem. 

 Via deze link kunt u het videoverslag van de finale van de Rookvrije Generatie Awards 2018 bekijken.Page 1 of 41234