Actuele sportactiviteiten

Op de Jozefschool nemen we graag deel aan schooltoernooien. Via Digiduif wordt u op de hoogte gebracht van de komende sportieve activiteiten waarvoor de kinderen kunnen inschrijven. Op deze pagina vindt u de inschrijfformulieren. Deze kunt u downloaden, printen, invullen en vervolgens in een envelop stoppen. Op de envelop graag de naam van de leerling vermelden en het toernooi waar het aan deel wil nemen. De envelop moet daarna ingeleverd worden bij de leerkracht van uw kind.

Zodra alle teams samengesteld zijn vindt u deze én de wedstrijdschema’s ook op deze pagina. Helaas hebben we geen mogelijkheid om digitaal in te schrijven. Excuses voor dit ongemak.

FairPlay prijs bij korfbaltoernooi!

De deelnemers van het korfbaltoernooi op woensdag 19 april jl (op de foto staan slechts 3 van de 10 deelnemers) hebben in de week van 22 maart de FairPlay prijs uitgereikt gekregen van Maaike Heil, de organisator van het toernooi. Zij was speciaal naar de Jozefschool afgereisd om de prijs te overhandigen en de kinderen enthousiast toe te spreken over de manier waarop zij hadden gespeeld. Er werden woorden genoemd als inzicht, eerlijk spel, sportief, maar bovenaan het lijstje stond het woord plezier!

De Jozefschool is natuurlijk erg trots op deze jongens en meisjes en hopen dat er nog veel toernooien op deze manier gespeeld mogen worden!