Actuele sportactiviteiten

Op de Jozefschool nemen we graag deel aan schooltoernooien. Via Digiduif wordt u op de hoogte gebracht van de komende sportieve activiteiten waarvoor de kinderen kunnen inschrijven. Op deze pagina vindt u de inschrijfformulieren. Deze kunt u downloaden, printen, invullen en vervolgens in een envelop stoppen. Op de envelop graag de naam van de leerling vermelden en het toernooi waar het aan deel wil nemen. De envelop moet daarna ingeleverd worden bij de leerkracht van uw kind.

Zodra alle teams samengesteld zijn vindt u deze én de wedstrijdschema’s ook op deze pagina. Helaas hebben we geen mogelijkheid om digitaal in te schrijven. Excuses voor dit ongemak.

Handbaltoernooi

Ook dit jaar wordt door de plaatselijke handbalverenigingen RKDES en FIQAS Aalsmeer het traditionele schoolhandbaltoernooi georganiseerd.

Wanneer: 4 november 2017 ca. 9:00-tot ca. 18:00 uur, schema volgt nog.
Wie: Groepen 3 t/m 8
Waar: Sporthal “De Bloemhof”, Hornweg 187 te Aalsmeer

– De groepen 3,4 en 5 gaan een mini-toernooi spelen. Dit betekent dat er op een kleiner veld wordt gespeeld.: Een team bestaat uit minimaal 6 jongens of meisjes, 4 veldspelers, 1 keeper en 1 wisselspeler.

– Voor groep 6,7 en 8: Een team bestaat uit minimaal 8 jongens of meisjes, 6 veldspelers, 1 keeper en 1 wisselspeler.

 

Handbalteams:

Jozefknallers gr.4/5 jongens
*Jens Bosse
*Cas ter Horst
*Luca Boorsma
*Rick Levarht
*Teun van Dongen
*Daan van Dongen
*Youp Verschuur

Coaches: Robert Bosse, Ton ter Horst en Roland Boorsma

Jozefbikkels gr.6 jongens
*Hayat van Haren
*Myloh van Leeuwen
*Kieran van Leeuwen
*Darick van der Zwaard
*Ibrahim Akchich
*Bryan Maarse
*Taecke van Dam van Isselt
*Dion Heijerman
*Yani Karpathios
*Tobias Hassink

Coaches: Eric van Haren, Koen van Leeuwen en Nicole van der Zwaard

Jozeftoppers gr.6/7 meisjes
*Anouk Fokker
*Robine de Vries
*Melissa Trowsdale
*Jasmin Lissenburg
*Kiki Kooij
*Lois Bruine de Bruin
*Isabella van de Lip
*Blossom Braak
*Bonnie Kooij
*Tess de Jonge
*Romana Boorsma

Coaches: Marianne Fokker, Charles Lissenburg en Miranda Kooij

Volleybaltoernooi

Voor groep 4 en 5 begint het toernooi om 9:30 uur.
Ons verzoek is om dan omgekleed aanwezig te zijn. Om deze tijd verzorgen wij namelijk een warming-up en spelregeldemonstratie voor alle leerlingen. De wedstrijden zullen om 10:00 uur beginnen, de laatste zullen om 11:02 eindigen en vervolgens zullen de kruisfinales gespeeld worden. De prijsuitreiking is rond 11:30 uur, voor alle leerlingen, in de kantine.

Voor de groepen 6, 7 en 8 begint het toernooi om 12.30 uur.
Ons verzoek is om dan omgekleed aanwezig te zijn. Ook nu verzorgen wij namelijk weer een warming-up en spelregeldemonstratie. De wedstrijden zullen om 13.00 uur beginnen.
Voor groep 6 zullen de laatste wedstrijden om 14:12 uur afgelopen zijn. Vervolgens zal om 14:20 uur de prijsuitreiking in de kantine van start gaan.
Voor de groepen 7 en 8 zullen de laatste wedstrijden 14:27 afgelopen zijn en zullen er nog kruisfinales worden gespeeld. De prijsuitreiking voor hen start 15:00 uur.

Bij groep 4 en groep 5 duren de wedstrijden 10 minuten en bij de groepen 6, 7 en 8 duren de wedstrijden 12 minuten. De tijd wordt centraal geregeld. Tussen het eindsignaal van de ene wedstrijd en het beginsignaal van de volgende wedstrijd zit steeds 3 minuten. De teams dienen daarom zo snel mogelijk op het veld klaar te staan, zodat de wedstrijd direct kan beginnen.

In de bijlage vinden jullie naast alle poule-indelingen en wedstrijdschema’s een algemene dagindeling en een verkorte versie van de belangrijkste regels. Neem deze goed door. Dit zal namelijk verwarring voorkomen. Mocht u tijdens het toernooi vragen hebben, dan kunt u terecht bij alle mensen in een rood of zwart trainingsjack of trainingsshirt voor alle vragen.

Na afloop is er voor alle kinderen een aandenken en een brief met informatie over volleybal en onze vereniging Oradi/Omnia. Deze zijn tijdens het toernooi bij de wedstrijdleiding op te halen.

Ook dit jaar is JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) aanwezig om aandacht te besteden aan gezonde voeding en het belang van het drinken van water. Er zal in de hal water en fruit worden uitgedeeld aan de deelnemers. Wij zijn JOGG, Levarht en JoinVollebal zeer erkentelijk voor hun bijdrage aan ons event.
Na het toernooi
De winnaars van de groepen 5 t/m 8 van het schoolvolleybaltoernooi in de gemeente Aalsmeer mogen deelnemen aan het Provinciaal Kampioenschap van Noord-Holland. De datum waarop en de locatie waar NeVoBo het Provinciaal Kampioenschap van Noord-Holland houdt, wordt nader bepaald. Wij verwachten dat dit in mei 2018 zal zijn.

De winnaars van het Provinciaal Kampioenschap worden uitgenodigd om op het Nederlands Kampioenschap te strijden. Ook de datum en locatie van het Nederlands Kampioenschap School Moves Volley is nog niet bekend. Wij verwachten het echter in juni 2018.

Algemene dagindeling
Speelschema groep 4 en 5
Speelschema groep 6
Speelschema groep 7 en 8
Spelregels

Groep 4 (Jozefschool 1):
– Yentl Thesing (Mark Kooijman is coach)
– Sara Marieke (Jasper Aagten is coach)
– Mia Janssen
– Pien Dutrieux
– Leslie Jongkind

Groep 5/6 (Jozefschool 2):
– Jens Bosse
– Quinn Korblet
– Jinte van Leeuwen
– Eva de Horde
– Melisse Trowsdale –> (moeder is coach)
– Robine de Vries

Groep 7/8 (Jozefschool 3):
– Fender Terlouw
– Jeffrey van den Heuvel
– Mika Thuis
– Mika Gerritse
– Kayleigh de Vries