Actuele sportactiviteiten

Op de Jozefschool nemen we graag deel aan schooltoernooien. Via Digiduif wordt u op de hoogte gebracht van de komende sportieve activiteiten waarvoor de kinderen kunnen inschrijven. Op deze pagina vindt u de inschrijfformulieren. Deze kunt u downloaden, printen, invullen en vervolgens in een envelop stoppen. Op de envelop graag de naam van de leerling vermelden en het toernooi waar het aan deel wil nemen. De envelop moet daarna ingeleverd worden bij de leerkracht van uw kind.

Zodra alle teams samengesteld zijn vindt u deze én de wedstrijdschema’s ook op deze pagina. Helaas hebben we geen mogelijkheid om digitaal in te schrijven. Excuses voor dit ongemak.

Update badmintontoernooi 17 maart

Gisteren (do. 15 maart) is er een mail verzonden met daarin het globale wedstrijdprogramma van het badmintontoernooi. Helaas hebben wij tot op heden nog steeds geen echte schema’s ontvangen. Vandaar hierbij nogmaals de teamindeling en het globale schema. Zodra de schema’s binnen zijn, zullen deze naar de betreffende coaches worden verstuurd via Digiduif!!
Ondanks de late verspreiding hopen we op veel plezier!

Teamindeling

Programma

Atletiek

Op zaterdag 7 april vindt het jaarlijkse atletiektoernooi weer plaats voor de groepen 3 tot en met 8.

Groep 6-8 kan op het AVA sportterrein terecht vanaf 10:00 uur en groep 3-5 is vanaf een uur of 13:00 welkom. Opgeven kan via onderstaande link. Briefjes kunnen op school ingeleverd worden tot en met woensdag 28 maart.

Aanmeldformulier

Voetbal

Van 4-8 juni is het voetbaltoernooi bij RKDES in Kudelstaart. Dit toernooi is voor de groepen 3 tot en met 8, waarbij de groepen 3+4 op woensdagmiddag 6 juni spelen en de groepen 5-8 afwisselend in de avonduren.

De kosten voor dit toernooi zijn € 1,50. Deze kunnen voldaan worden door het geld samen met het aanmeldformulier in een envelop op school af te geven bij de eigen leerkracht. Graag vóór vrijdag 23 maart!
Vergeet u zich niet op te geven als coach?

Aanmeldformulier

Jozefschool